Az Orosháza FC hivatalos honlapja
Menü
 
Képek

 


>> Képgalériák <<

 

 
Chat!
A trágár szavakat tartalmazó, játékosokat, vezetőket szidalmazó üzenetek moderálásra kerülnek.
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2007-11-11
 
NB II 2000-2001

2000/2001-es szezon

Orosháza
-Csorvás Fc megalakulása
:

Restály György ügyvezető igazgató szavai a csapat megalakulását követően:

2000 júniusában kiesett többéves gyenge szereplése után az OMTK első csapata a megye I. osztályú bajnokságból. A labdarúgó szakosztályból eltávoztak a vezetők, de eltávozott a 22 fős keretből 15 fő futballista is. Ennek fő oka az volt, hogy a játékosok nagyobb része nem kötődött a klubhoz, a fiatal játékosok nevelésével az OMTK nem foglalkozott.
Így már 2000 júliusában előtérbe került egy gazdasági társaság létrehozása, annak érdekében, hogy Orosházán szervezett formában meginduljon a labdarúgást szerető fiatal tehetségek nevelése, hogy a jövőben orosházi és környékbeli fiatalokra támaszkodva lehessen csapatot építeni.
2000 júliusában az idő rövidsége, mely a bajnoki idény kezdetéig volt, nem tette lehetővé a gazdasági társaság létrejöttét. Abban viszont a kezdeményezőkkel megállapodtunk, hogy ezt a 2000. év végéig megalapítjuk.
Így indult el a bajnokság 2000 augusztusában, a szerencse folytán újra megye I. osztályban.
Az első csapat talpra állítása után elkezdtük a fiatalokkal történő szervezett foglalkozást, így őszre már két ifjúsági, két serdülő és két kölyökcsapat szervezett edzésmunkája induljon meg. Az őszi idényben az első csapat eredményeiből látni lehetett, hogy ebből az ütőképes, megye I. osztályú élmezőnyben szereplő, esetleg magasabb osztályú csapat legyen, többéves munka kell. Ebben a helyzetben adódott a lehetőség, hogy a szomszéd település NB II. csapatát Orosháza átvegye, ami egy nagy színvonalbeli előrelépést jelenthetett.
Megalakítva a már év közepén szervezés alatt álló gazdasági társaságot az önkormányzat hathatós támogatásával lehetővé vált az NB II. csapat működtetésének feltételére.
Meg kell azonban jegyezni, hogy gazdasági társaságunknak az NB II. csapat működtetése mellett fő feladatának kell hogy legyen Orosháza fiatal futballistáinak szervezett és hatékony nevelése. Ez a feladat az iskolákban kell hogy elkezdődjön, a gazdasági társaság által szerződtetett edzők irányításával, majd a serdülő és ifjúsági korú játékosok intenzív nevelésével. E feladatokra feladattervet dolgoztunk ki, melynek végrehajtása a tavasz folyamán elkezdődik. Így várhatóan 2-4 év múlva ebbe az NB II. csapatba egyre több orosházi nevelésű futballistát tudunk beépíteni.

 

Az Orosháza-Csorvás Fc játékoskerete:

Kapusok:

Czirbus Gábor (1980)
Stumpf Gábor (1974)
Ölei Dezső (1965)

Védők:

Szeverényi Péter (1980)
Molnár Róbert (1977)
Laurinyecz Norbert (1975)
Benyovszki János (1974)
Varga Mihály (1975)
Bunaciu Petru (1969)

Középpályások:

Labos Pál (1977)
Lévai Krisztián (1974)
Brlázs Gábor (1976)
Florin Raducu (1970)
Stef Sorin (1970)
Szegedi Ferenc (1973)
Berki Krisztián (1978)
Janu Dane (1968)
Seciu Mihail (1976)

Csatárok:

Antal Vaida (1979)
Dobi Róbert (1974)
Belvon Attila (1969)
Tátrai Attila (1976)

Ügyvezető igazgató: Medvegy Sándor és Restály György
Vezetőedző: Pásztor József
Technikai vezető: Guti Ferenc
Gyúró: Csapó Sándor
Szertáros: Szénási József


NB II. Szabolcs-Gabona csoport 2000/2001

Orosháza-Csorvás Fc
Diósgyőri Vtk
Rétközi Kisvárdai Se
Jászberényi Vasas
Tiszaújvárosi Fc
Demecser Fc
Kse Mátészalka
Makó Fc
Eger Futball Kft.
Abony Se
Baktalórántháza Vse
Gyulai Termál Fc

A csapat ebben a szezonban a 3. helyen végzett.

 

 

 
Következő mérkőzés


 

 
Médiapartnereink
 
Orosháza FC

 

Copyright ˆˆ 2015. Orosháza Futball Klub Kft. Minden jog fenntartva!

A képek, cikkek, írások bármilyen nemű felhasználása a forrás megjelölésével szabadon használható.


Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ